Μενού
Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών


Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή χρημάτων σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από το καρτελάκι και την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Σε αντίθετη περίπτωση η αλλαγή δεν γίνεται αποδεκτή.
Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών τότε η «EVROSPARTA» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.

Τονίζουμε ότι η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον υπάλληλο της Courier στην απόδειξη παραβαλής, για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου. Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του πρέπει να είναι η εργοστασιακή του προϊόντος και φυσικά να είναι σε άριστη κατάσταση. Η συσκευασία πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα του προϊόντος (π.χ. Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής, Φωτοτυπία αποκόμματος Courier, Δελτίο Επιστροφής).


Σε περίπτωση αντικατάστασης, μας αποστέλλετε πίσω το εν λόγω εμπόρευμα με την Courier που προηγήθηκε η επιστροφή και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα με χρέωση δική σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής και η αξία του προϊόντος θα επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που εξοφλήθηκε εντός 10 εργάσιμων ημερών.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν, σας παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.
Συνοπτικά η επιστροφή ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τους εξής όρους:
•    Αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας e-mail στην διεύθυνση info@evrosparta.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.
•    Αφού προχωρήσουμε σε συμφωνία, η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής από τον πελάτη.
•    Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
•    Η συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση.
•    Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής, Φωτοτυπία αποκόμματος Courier, Δελτίο Επιστροφής).


Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «EVROSPARTA» πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κλπ. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και το κόστος αποστολής εκ νέου της παραγγελίας ή την κατάθεση της αξίας της σε τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 10 εργάσιμων ημερών. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που θέλετε ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα μας https://www.evrosparta.gr/contact  για να μας ενημερώσετε σχετικά. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την διαδικασία που αναφέρεται στην ενότητα επιστροφή χρημάτων.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση, για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα) δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας εντός του χρονικού διαστήματος στον οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ως προς την παράδοση.


ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή και θα επιστρέφει στον αποστολέα με δικά του έξοδα.